Open Dag VegaBoerderij zaterdag 5 juni

Kom naar de Open Dag op 5 juni

Iedereen is welkom voor een kennismaking en rondleiding op onze locatie Weideveld.

  • Vanaf 12:30 uur tot 15:00 uur.
  • Voor alle leden en geïnteresseerden.
  • Kijk naar de groenten en aardappelen die al zijn gepoot en staan te groeien.
  • Bewonder het materiaal waarmee wordt gewerkt.
  • Ontmoet Boer Martijn, die dagelijks hard aan het werk is.

De bestuursleden zijn aanwezig om met u van gedachten te wisselen over de voortgang. Noem het gerust de officiële start, maar kom vooral genieten.

Locatie Weideveld (klik hier) 
Adres: Weideveldselaan Bodegraven, achter de Hortus Populus.

De (tijdelijke) locatie van VegaBoerderij is te bereiken door de Weideveldselaan in Bodegraven helemaal uit te rijden. We mogen via de ingang van de Hortus Polulus naar ons stukje grond. Let wel, we zijn te gast bij de Hortus Populus en vragen om een respectvolle benadering indien je op eigen gelegenheid langsgaat.

Parkeren is niet toegestaan op de Weideveldselaan, de toegangsweg naar de Vega Boerderij. Het beste kunt u dus te voet of met de fiets komen. We delen de toegangsweg met de Hortus Populus, laten we ons ook als goede buren gedragen. Auto’s kunnen worden geparkeerd op het naastgelegen bedrijventerrein Groote Wetering, er is een voetgangersverbinding naar Weideveld. Voorkom overlast, parkeer vooral netjes daar waar het is toegestaan. En alstublieft: niet in de woonwijk, we willen de bewoners, die immers onze buren zijn, absoluut niet tot overlast zijn. We rekenen op uw begrip en medewerking!

Tot zaterdag!