Aanmeldformulier lidmaatschap

Sluit je ook aan bij de Vegaboerderij. Je ontvangt tijdens het oogstseizoen elke week een heerlijk en goed gevuld pakket met superverse groente, kruiden en fruit. Het seizoen duurt doorgaans van april t/m november. Met onze wijze van landbouw brengen we natuur en landbouw weer in balans. Met jouw lidmaatschap ondersteun je het lokaal verbouwen van voeding met respect voor mens, dier en milieu.

Samen staan we sterker

Als coöperatie groeien we door en hopen dat iedereen die onze groenten proeft wil bijdragen aan het succes. We streven naar een stabiele organisatie met duurzame bedrijfsvoering. Alle bijdragen komen te goede aan ons allemaal. Als lid van de coöperatie ben je mede-eigenaar en kun je je aanmelden voor de jaarlijkse groentepakketten. Het lidmaatschap bestaat uit twee delen: een eenmalige inleg – het certificaat – en een jaarlijks bedrag voor een pakket. Je kan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Standaard lidmaatschap

Je wordt volwaardig lid van de coöperatie met een inleg € 2000,- voor een certificaat en daarmee het recht op afname van de jaarpakketten.

Eenpersoons lidmaatschap

Je wordt volwaardig lid van de coöperatie met een inleg van € 1000,- voor een certificaat en daarmee het recht op afname van de jaarpakketten. Let op: deze lidmaatschapsvorm is alleen bedoeld voor eenpersoonshuishoudens.

Donorpakket

In beperkte mate is het ook mogelijk om alleen een pakket af te nemen. Je betaalt alleen het jaarlijkse groentepakket zonder verdere investering. Je wordt géén lid en maakt gebruik van een zogenaamd donorpakket. Een donorpakket ontstaat zodra een lid wel een certificaat heeft maar geen pakket (meer) afneemt. Je krijgt dan het recht op hun pakket. Het aantal donorpakketten is dus op basis van het aantal leden dat geen gebruikt maakt van een jaarpakket. Deelname is daarmee beperkt.

Aanmeldformulier

Meld je aan via onderstaand formulier. Je ontvangt van ons een betaalverzoek. De kosten van 1 certificaat zijn eenmalig € 2000,- voor een standaard lidmaatschap en € 1000,- voor een eenpersoons lidmaatschap.

In 2024 kost één pakket € 457,80 inclusief 9% btw. Op elk extra pakket ontvang je 10% korting. De pakketprijs wordt jaarlijks vastgesteld.

Voor mensen die niet direct kunnen betalen is gespreid betalen ook mogelijk. Neem dan contact op met de penningmeester via het opmerkingen veld in het formulier of via administratie@vegaboerderij.nl

Formulier wordt geladen ...