Eindelijk begonnen!

Afgelopen week had VegaBoerderij de wind in de zeilen. Na een periode van tegenslag zijn we eindelijk begonnen. Boer Martijn: “Afgelopen week zijn we verhuisd naar het nieuwe stuk grond in Bodegraven. De spullen die we per direct nodig hebben zoals tractoren en machines staan grotendeels op de nieuwe locatie. Ook hebben we een kantineplaats en opslag (zie foto). Verder is de eerste helft van de aardappelen geplant. Ook de uien zitten in de grond. Hopelijk komende week gaat het plantgoed erin en kunnen we de kas ophalen bij de Voshol en opzetten.”

Met dank aan de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en de Hortus Polulus kon de overstap naar de nieuwe locatie snel worden gemaakt. Ook dank aan onze nieuwe buren voor het snelle overleg en de positieve reacties. Eefje Vink namens het Bestuur zegt: “We zijn ons ervan bewust dat in de afgelopen weken de veranderingen snel zijn gegaan. Dat moest ook omdat de aangekochte aanplant de grond in moest. We zijn blij dat we nu eindelijk zijn begonnen.”

In de komende weken heeft boer Martijn nog een aantal vrijwilligers nodig bij o.a. het vervoeren van spullen, het opzetten van de boogkas en diverse andere klussen. Help jij ons mee? Stuur een mailtje naar boer Martijn via boer@vegaboerderij.nl en geef daarbij aan op welke dagen je beschikbaar bent. Alvast bedankt voor je hulp!