Het voorjaar is begonnen! In ieder geval voor de Vegaboerderij. Een grote groep vrijwilligers heeft vorige week vele plantjes gepoot onder leiding van boerin Roos Köbben. Diverse groenten zoals spinazie, …
Vegaboerderij in het nieuws….
Onze boerin Roos staat in de krant! Lees het volledige interview op ReBo-nieuws.
Even voorstellen
Maak kennis met onze nieuwe boerin! Haar naam is Roos Köbben en is 28 jaar jong. Ze heeft haar opleiding gedaan aan de Warmonderhof en heeft al een aantal jaar …
Vacature Vegaboer(-in)
DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD Vegaboerderij Groene Hart zoekt een boer/boerin voor seizoen 2024. Ben jij een ervaren, enthousiaste boer(-in) met kennis van biologische landbouw? En wil je voor 0,6 …
Winnaar ‘raad het gewicht’ verkiezing
We wisten al dat het land waarop de Vegaboerderij haar biologische groenten verbouwd, enorm vruchtbaar is. Het hele oogstseizoen kunnen we wekelijks zo’n 90 groentepakketten samenstellen met wat het land voortbrengt. …
Open dag zaterdag 7 oktober 2023
Op zaterdag 7 oktober 2023 is het weer open dag op de Vegaboerderij in Bodegraven. Kom langs tussen 10:00-14:00 uur om te kijken op het land en kennis te maken …
Open dag zaterdag 2 september
Op zaterdag 2 september a.s. heeft de Vegaboerderij weer open dag. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 10:00-14:00 uur om kennis te maken met onze organisatie. Voor meer informatie over route en …
Pastasalade met aubergine en courgette
Ingrediënten 1 courgette 1 aubergine tomaten klein of groot 10 olijven 1,5 eetlepel pesto 300 gram pasta 300 gram gehakt of mozzarella (als vega alternatief) kaneel paprikapoeder komijn Bereidingswijze Verwarm …
Komkommersoep
Ingrediënten 2 komkommers 2 sjalotten bouillonblokje 500 ml water 125 ml crème fraiche 4 takjes koriander zout en peper naar smaak Bereidingswijze Was de komkommer en dep droog met keukenpapier. …
Recept snijbiet met honing en kaneel
Nodig voor 4 personen: ongeveer 400 à 500 gr. snijbiet 1 ui 1 teen knoflook 1 el olijfolie 1 el boter 1 tl kaneel een handje rozijnen 1 el honing …