Aanmelden

Sluit je ook aan bij de VegaBoerderij. Je ontvangt wekelijks heerlijke en superverse groente, kruiden en fruit. Tegelijkertijd brengen we natuur en landbouw weer in balans. Met jouw lidmaatschap ondersteun je het lokaal verbouwen van voeding met respect voor mens, dier en milieu.

Hoe doe ik mee?

Kies uit de volgende mogelijkheden:

Standaard lidmaatschap

Je wordt volwaardig lid van de coöperatie met een inleg 2000 euro voor een certificaat en daarmee het recht op afname van de jaarpakketten. Meld je aan via onderstaand formulier.

Eenpersoons lidmaatschap

Je wordt volwaardig lid van de coöperatie met een inleg 1000 euro voor een certificaat en daarmee het recht op afname van de jaarpakketten. Meld je aan via onderstaand formulier.

Donorpakket

Het is ook mogelijk om alleen een pakket af te nemen. Dan wordt je geen lid, maar maakt gebruik van een zogenaamd donorpakket. Een donorpakket ontstaat zodra een lid geen pakket afneemt. Er is een aantal leden dat alleen een certificaat heeft en geen pakket. Je krijgt dan het recht op hun pakket. Het recht op afname van een jaarpakket gaat dus op basis van het aantal leden dat geen gebruikt maakt van een jaarpakket. Deelname is daarmee beperkt.

Wil je gebruik maken van een donor-pakket? Mail Martijn via administratie@vegaboerderij.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Aanmeldformulier

Meld je aan als lid van de coöperatie via onderstaand formulier. Je ontvangt van ons een betaalverzoek. De kosten van 1 certificaat zijn eenmalig € 2000,- voor een standaard lidmaatschap en € 1000,- voor een eenpersoons-lidmaatschap. Als lid/certificaathouder van de coöperatie ben je mede-eigenaar van de VegaBoerderij en kun je je aanmelden voor de groente- en fruitpakketten.

In 2023 kost één pakket € 436,- inclusief 9% btw. Deze prijs wordt jaarlijks vastgesteld.

Voor mensen die niet direct kunnen betalen, is gespreid betalen ook mogelijk. Neem dan contact op met de penningmeester via het opmerkingen veld in het formulier of via administratie@vegaboerderij.nl

Let op: aanmelden van een donorpakket gaat NIET via onderstaand formulier. Wil je gebruik maken van een donorpakket, stuur een mail naar administratie@vegaboerderij.nl met je verzoek. Omdat deelname beperkt is kan je tijdelijk op een wachtlijst komen.

Vers – Natuurlijk – Lokaal